Beste reistijd Azoren

Beste reistijd Azoren

Wat is de beste reistijd voor een vakantie Azoren? Om de beste reistijd te bepalen is het belangrijk om te weten hoe je een vakantie Azoren invult. Kom je naar de Azoren om te genieten van de prachtige natuur en wil je weten wat de beste reistijd is voor een wandelvakantie? Of ben je meer benieuwd wat de beste reistijd is om walvissen te spotten? Dit is voor iedere vakantieganger anders, maar we concluderen dat de beste reistijd Azoren van mei t/m september is.

Hoogseizoen Azoren

De Azoren zijn nog niet ontdekt door het massatoerisme, maar de meeste toeristen bezoeken de groene eilandengroep in de zomermaanden juli en augustus. De temperatuur is dan het hoogst en je hebt de minste kans op regen. Lees meer over het weer en klimaat op de Azoren.

Voor- en najaar

Maar ook in de maanden mei, juni en oktober is de temperatuur lekker op de eilanden. De temperatuur ligt tussen de 13 en 21 graden. Voor een actieve vakantie zijn deze temperaturen heerlijk!

Boek je vakantie bij:

De beste reistijd Azoren van mei t/m september is.

Beste reistijd walvissen spotten

De Azoren zijn één van de beste plekken ter wereld om walvissen te spotten. Een excursie die je zeker wilt ondernemen tijdens je vakantie. De beste reistijd om walvissen te spotten is van mei tot oktober. In deze periode heb je de meeste kans om dolfijnen en walvissen te spotten. Lees hier meer over walvissen spotten.

Beste reistijd Natuur

Het hele jaar bloeien er kleurrijke bloemen op de eilanden. De bekendste zijn de blauw hortensia’s die je op vele plekken tegenkomt. Hiervoor hoef je je dus geen zorgen te maken in welke periode je reist.

Beste reistijd wandelvakantie

Ga je om vakantie naar de Azoren om te wandelen? Dan is de beste reisperiode van mei t/m september. Je hebt dan de meest gunstige weersomstandigheden. Lees meer over een wandelvakantie op de Azoren.

Veel gestelde vragen over de beste reistijd Azoren

De beste reistijd voor een vakantie naar de Azoren is van mei tot en met september.

De beste periode om walvissen te zien op de Azoren is van mei tot oktober. Lees meer over Walvissen spotten op de Azoren.

Sete Cidades Azoren

Het beste van de Azoren

Singlereis Azoren

Grand Tour Azoren

Sete Cidades Azoren

Eilandhoppen Azoren

Reisaanbieders gespecialiseerd in Azoren vakanties

Onderstaand een overzicht van reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in vakanties naar de Azoren.