Groepsreis Azoren

De Azoren zijn werkelijk een droombestemming voor avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar adembenemende natuurwonderen én rustgevende uitzichten. En hoe kan je de Azoren eilanden beter verkennen dan in een groep gelijkgestemde reizigers? Precies! een groepsreis Azoren wordt een reis om nooit te vergeten.
We zetten de mooiste groepsreizen naar de Azoren voor je op een rij. Van actieve wandelgroepsreis tot een groepsrondreis. Lees je verder?

De populairste groepsreizen Azoren 2024

Groepsreis Azoren: een betoverende ontdekking

De Azoren bestaan uit 9 vulkanische eilanden midden in de Atlantische Oceaan. Ieder eiland heeft zijn eigen bijzondere natuurwonderen. Van steile kliffen, tot vulkaankraters en natuurlijker geisers en warmwaterbronnen. Naast de bijzondere en gevarieerde natuur vind je historische steden en prachtige wandelroutes op de Azoren. Tijdens een groepsreis heb je de kans om deze vele bezienswaardigheden én activiteiten samen te ontdekken.

Soorten groepsreizen naar de Azoren

Je wilt graag de prachtige Azoren eilanden ontdekken tijdens een groepsreis. ER worden verschillende reizen aangeboden, maar welk type groepsreis past het beste bij jou?

1. Groepsrondreis

Kan je niet goed kiezen welk Azoren eiland het mooiste is? Heel logisch! Dat is de reden waarom rondreizen naar de Azoren zo populair zijn. Verken meerdere eilanden tijdens een groepsrondreis. Wandel over vulkaankraters op Sao Miguel, ontdek de historische stad Angra do Heroísmo op Terceira en ga walvissen en dolfijnen spotten op Pico. Met een groepsrondreis hoef je niets te missen van de Azoren!

2. Wandelgroepsreis

Ben jij een wandelliefhebber? Dan zit je op de Azoren goed! En met een wandelgroepsreis ben je ook nog is verzekerd van goed gezelschap én de allermooiste routes.

3. Singlereis 

Wil je tijdens jouw vakantie niet alleen nieuwe mensen ontmoeten, maar misschien ook wel de liefde! Kies dan voor een groepsreis met singles. Let bij het boeken van jouw singlereis op de verhouding man-vrouw en leeftijdscategorie. En wie weet wordt het een magische reis om nooit te vergeten.

3. Wandel- & Fietsgroepsreis

Liever niet de hele week wandelen, maar wel op een actieve manier de Azoren ontdekken? Dan wordt de wandel,- en fietsgroepsreis van Djoser jouw droomvakantie!

Gespecialiseerd in Groepsreizen:

De voordelen van groepsreis

  • Sociale interactie: één van de voordelen van een groepsreis is natuurlijk dat je jouw ervaringen kan delen. De unieke bezienswaardigheden én activiteiten creëert daarnaast een gezellige sfeer. De sociale interactie maakt niet alleen de Azoren voor jou onvergetelijk, maar ook de groepsreis. En wie weet sluit je vriendschappen voor het leven!
  • Gemak: een groepsreis naar de Azoren wordt georganiseerd door professionele reisorganisaties. Maak je geen zorgen over vervoer of accommodaties. De reisorganisatie zorgt dat jij onbezorgd kan genieten van je groepsreis. En dat is pas écht vakantie.
  • Professionele reisbegeleiding: De groepsreis wordt begeleidt door ervaren gidsen. Zij kennen de mooiste plekjes, bijzondere activiteiten etc. Daarnaast vertellen ze je er alles over!

Kortom; een groepsreis laat je onbezorgd genieten van de mooiste en meest unieke plekken op de Azoren. 

Rondreis Azoren

Reisaanbieders gespecialiseerd in groepsreizen naar de Azoren

Djoser Azoren

Djoser

Reisorganisatie Djoser is gespecialiseerd in groepsreizen. Met een goede lokale vertegenwoordiging op de Azoren én Nederlandse reisbegeleiding weet je zeker dat je hier een zorgeloze groepsreis kan boeken. Djoser biedt groepsrondreizen aan, groepswandelreizen en wandel en fietsreizen naar de Azoren.

SNP Reizen AzorenSNP Reizen 

SNP Reizen is gespecialiseerd in het verzorgen van unieke natuurreizen in groepen. SNP reizen heeft extra aandacht voor de natuur en met de groepreizen van SNP reis je met zo min mogelijk impact op de lokale natuur en cultuur. 

SSawadee Azorenawadee

Reisorganisatie Sawadee biedt verschillende groepsreizen aan. Van familiereizen, tot groepsreizen en singlereizen naar de Azoren. Sawadee heeft extra aandacht voor een duurzame manier van reizen. Ontdek de groepsreizen van Swadawee.

ANWB Groepsreizen

ANWB biedt een unieke wandelgroepsreis aan naar de Azoren. Vertrouw op de reiservaring van ANWB en laat je meenemen naar de prachtige Azoren eilanden. Bekijk het aanbied groepsreizen.