Fly drive Azoren

Fly drive Azoren 2024

Met een fly drive Azoren ontdek je alle bijzondere natuurverschijnselen die verspreid liggen over de eilanden én geniet je van de adembenemende en afwisselende landschappen. We vertellen je alles wat je moet weten over een onvergetelijke fly drive Azoren. Lees je verder? 

De mooiste bezienswaardigheden liggen niet alleen verspreid over de eilanden, maar ook op de eilanden liggen de bijzondere plekken ver uiteen. Een rondreis in combinatie met een huurauto biedt daarom uitkomst. Een mooi voorbeeld hiervan is een fly drive vakantie!

Veel geboekte Fly Drive rondreizen

Wil jij genieten van prachtige eilanden en natuurwonderen? Kies voor een Fly drive Azoren. We hebben de mooiste fly drives van 2024 voor je op een rij gezet. 

De voordelen van een fly drive vakantie

Een fly drive Azoren is een ideaal type vakantie om alle bijzondere bestemmingen te ontdekken. Bij een fly drive zijn de vluchten geregeld, overnachtingen en kan je zelf met een huurauto de verschillende eilanden ontdekken. Je vakantie is in grote lijnen gepland, zodat je verzekerd bent meerdere eilanden en bezienswaardigheden te ontdekken, maar je hebt toch volledige vrijheid over hoe je de dagen indeelt.

Populaire fly drive rondreizen

Voordat je een vakantie Azoren boekt is het goed om na te denken welke eilanden en bezienswaardigheden je wilt zien. Er worden fly drive rondreizen aangeboden waarbij je meerdere eilanden bezoekt, een fly drive rondreis. Op de luchthaven ontvang je opnieuw een huurauto. Daarnaast worden er vele fly drive vakanties op Sao Miguel aangeboden. Om deze keuze wat makkelijker te maken zetten we populairste fly drives op een rij.

Fly Drive Sao Miguel

Een andere populaire fly drive vakantie is een fly drive Sao Miguel. En dat is niet zo gek, want Sao Miguel is het grootste eiland met vele diverse bezienswaardigheden. Tijdens een fly drive Sao Miguel ontdek je de heeft vele bezienswaardigheden en prachtige landschappen. Wandel langs de vulkaankrater Sete Cidades of Lagoa do Fogo, ontdek de historische hoofdstad Ponta Delgada, bezoek de geisers in Furnas, ga walvissen spotten tijdens een excursie en geniet van de kleurrijke landschappen tijdens een fly drive Sao Miguel.

Voorwaarden fly drive Azoren

Bij een fly drive Azoren boek je een vliegticket, binnenlandse vluchten, overnachtingen in verschillende accommodaties en huurauto. Om de huurauto tijdens je fly drive vakantie te mogen besturen moet je minimaal 21 jaar zijn, 1 jaar rijervaring hebben en is een creditcard verplicht. Let bij het boeken op de voorwaarden hoeveel kilometers je mag rijden en hoe de auto verzekerd is. Lees hier meer over een auto huren op de Azoren. 

Fly Drive Azoren

Zelf een auto huren

Bij een fly drive vakantie is een huurauto voor je geregeld, maar je kan natuurlijk ook zelf een auto huren. Zoek en vergelijk eenvoudig je huurauto via Sunnycars of TuiCars.

Aanbieders gespecialiseerd in Fly drive vakanties

Reisorganisatie Tui is specialist in Azoren fly drive vakanties. Daarnaast biedt Sunweb een aantal mooie fly drive vakanties naar de Azoren aan.

De populairste fly drive reizen 2024

Overweeg je een fly drive vakantie naar de Azoren? Wij hebben de mooiste reizen voor je op een rij gezet. Of je nu opzoek bent naar een voordelige fly drive naar Sao Miguel of een complete 15-daagse fly drive waarbij je meerdere Azoren eilanden ontdek. Bekijk de mooiste reizen: 

Reisorganisaties gespecialiseerd in Azoren fly drive vakanties

Twijfel we waar je jouw vakantie wilt boeken? Sunweb en Tui hebben een uitgebreid aanbod in fly drive vakanties naar de Azoren in 2024.