Cruise Azoren

Cruise Azoren

Wat is een betere manier om de vulkanische eilandengroep midden in de Atlantische oceaan te ontdekken met een cruisevakantie? We vertellen je alles over de mogelijkheden van een Cruise Azoren.

Ontspan op een waanzinnig cruiseschip, geniet van de vele activiteiten en mogelijkheden. Voor je het weet kom je aan op de plek van bestemming: de groene archipel Azoren. 

De mooiste Azoren cruises:

Cruise vakantie stijgt in populariteit

Steeds meer mensen kiezen voor een cruise vakantie. Niet zo gek; je ontdekt vele plekken zonder het gevoel te hebben uren onderweg te zijn. Want waar kan je je reistijd beter doorbrengen dan een op een luxe cruiseschip? De Azoren zijn de perfecte bestemming voor een cruisevakantie. We zetten de populairste Azoren cruises voor je op een rij:

Cruise Azoren – droombestemming

De Azoren bestaan uit 9 eilanden midden in de Atlantische Oceaan. De Portugese eilandengroep is het meest westelijke puntje van Europa.
De eilanden hebben een vulkanische oorsprong en dat maakt de natuur enorm bijzonder. Het klimaat is heerlijk en er zijn vele natuurwonderen! Kortom, de Azoren zijn een droombestemming voor jouw cruisevakantie!

De perfecte ligging midden in de Atlantische Oceaan

De Azoren zijn van oudsher een populaire plek voor boten. Door de ligging midden in de Atlantische Oceaan werd de eilandengroep altijd aangedaan tijdens de oversteek van Europa naar Amerika. Door deze gunstige ligging midden in de oceaan is het ook een populaire plek voor cruiseschepen om te stoppen.
Dus twijfel je nog over een cruise naar de Azoren of wil je misschien wel op cruise naar de caribbean? Grote kans dat je onderweg Ponta Delgada, de hoofdstad van de Azoren aandoet!

Waar moet je op letten bij een cruise boeken?

Let bij het boeken van een cruise vakantie goed op de verzorging. Kies je voor een all inclusive cruise of op basis van halfpension? De prijzen op een cruise zijn vaak hoog. Wanneer je nog veel drankjes en eten moet kopen, kan het een dure vakantie worden.

Een cruise vakantie is vaak niet goedkoop. Naast dat je op de verzorging moet letten, moet je je er ook van bewust zijn dat winkels en restaurants aan boort duur zijn. Daarnaast zijn de excursies niet inbegrepen. En ben je eenmaal op jouw droombestemming is het natuurlijk zonde om niet mee te gaan op excursie. 

Reisaanbieders gespecialiseerd in Azoren cruises

Je kunt het beste een cruise Azoren boeken bij een reisbureau of bij een cruisemaatschappij die hierin gespecialiseerd zijn. Tui biedt een aantal mooie en prijsgunstige cruises aan naar de Azoren en Madeira.