Vakantie Azoren

Vakantie Azoren met kinderen

Overweeg je een vakantie naar de Azoren met kinderen? Goed idee! Portugese eilandengroep is de ideale bestemming voor een avontuurlijke vakantie met kinderen. Ga samen met je kinderen dolfijnen en walvissen spotten, beklim een vulkaan, geniet van prachtige uitzichten en ook een duik in een het (natuurlijke) zwembad mag niet ontbreken. Lees meer over een vakantie Azoren met kinderen.

Activiteiten op de Azoren met kinderen

Twijfel je nog of de Azoren een goede bestemming is voor jullie volgende vakantie met kinderen? Er zijn genoeg onvergetelijke activiteiten voor kinderen op de kleurrijke eilandengroep. We zetten de top 4 leukste activiteiten met kinderen op de Azoren voor je op een rij.

Vakantie Terceira

1. Vulkaan beklimmen

De Portugese archipel ligt op meer dan 10 oude vulkanen en dat maakt dat maakt de natuur waanzinwekkend. Beklim een vulkaan en geniet van het prachtige uitzicht. Durf je een vulkaan beklimmen met kinderen nog niet aan? Geniet dan van één van de vele uitzichten over de vulkaankraters.

2.Wandelroutes geschikt voor kinderen

De Azoren staan bekend om de vele wandelroutes wellicht denk je is het wel geschikt voor mijn kinderen? De officiële wandeltrails zijn er in vele verschillende moeilijkheidsgraden. Er zijn kleine wandelroutes van 5 km langs prachtige uitzicht punten, mooie meren en de beste highlights. Deze wandelroutes zijn ook geschikt voor kinderen. Geniet samen van de natuur en maak prachtige foto’s.

3. Dolfijnen en walvissen spotten

Rond om de Azoren zwemmen meer dan 22 soorten walvissen en dolfijnen en samen met jou kinderen kan je in de vakantie een prachtige excursie maken om walvissen en dolfijnen te spotten. Wie kan er na de vakantie vertellen dat hij walvissen en dolfijnen heeft gezien? Of zelfs heeft gezwommen.

Walvissen Azoren

Walvissen en dolfijnen spotten

10-daagse gezinsvakantie. Op zoek naar vulkanen, watervallen en dolfijnen.

Reisbureau Azoren

Voordelige vakantie met kinderen

11-daagse Azoren vakantie voor 4 personen.

4. Zwemmen in een écht subtropisch zwemparadijs

Wat is een vakantie zonder zwembad voor de kinderen? Dat kan natuurlijk bij je accommodatie, maar wat dacht je van een écht tropisch zwembad. Op de Azoren vind je vele natuurlijke zwembaden. Één van die natuurlijke zwembaden vind je in Parq Terra Nostra. Het is een prachtig tropisch paradijs waar je ook kan zwemmen. Een onvergetelijke activiteit tijdens de vakantie voor de kinderen.

Wil je nog een actieve dag tot rust komen? Dan kan je ook een duik nemen in één van de natuurlijke thermale baden op de Azoren.

Ontdek samen met jouw kinderen deze unieke natuurverschijnselen.

Kindvriendelijk Azoren

Overweeg je een vakantie Azoren met kinderen de Azoren? De Azoren zijn zeker geschikt voor kinderen. De Portugese eilandengroep is veilig en de mensen zijn erg vriendelijk. De eilanden zijn nog niet ontdekt door het massatoerisme. Over de reis is voor kinderen geschikt. Het is slechts vier uur vliegen, wat ook voor kinderen goed te doen is. Op de Azoren is 2 uur tijdsverschil. Je hebt dus ook geen last van een jetlag. Kortom, wanneer boek jij een vakantie naar de Azoren met kinderen?

Reisorganisaties: